Om meg

Mitt navn er Eirik Fure, og jeg er en 22 år gammel gutt fra Hønefoss. Jeg elsker eventyr, og denne bloggen vil bidra til å dele mitt livs opplevelse Down Under.

For øyeblikket studerer jeg på Gold Coast i Australia, og det er nettopp på grunn av dette at denne bloggen ble opprettet. Jeg skal studere her i et semester, noe som blir mitt tredje semester i min bachelorgrad i journalistikk. Du som leser vil kunne følge meg gjennom studiehverdagen i Australia, se mine opplevelser og få et innblikk i hva som beveger seg i hodet mitt. Og når jeg sier studiehverdagen innebærer ikke det lange dager på biblioteket, for det gidder ingen å lese om. På mitt Australia-eventyr skal jeg hele tiden gjøre maksimalt ut av hver dag, og lære å oppleve nye ting.

Jeg kan love innlegg om surfing, kenguruer, hverdagstanker, utflukter, praktisk info, mye bilder og ikke minst Go Pro-filmer/HD-filmer. Etter semesteret er ferdig i midten av november vil jeg reise i en drøy måned, både i Australia og til nærliggende land, før jeg returnerer til Høgskulen i Volda, hvor jeg er utsendt fra.

Jeg har alltid hatt lyst til å blogge, og nå har jeg endelig kommet til startstreken. Personlig setter jeg veldig stor pris på at er innom bloggen min, og dersom du ønsker å bli en fast leser vil det bety mye for meg.

All the best!
Your mate,
Eirik