Video: Fantastic Fiji

Da jeg kom tilbake fra Fiji hadde jeg over 600 videoer på min GoPro. Etter timer med svette, aggresjon, latter, gledestårer og blod (nei, egentlig ikke) har jeg endelig blitt ferdig med redigering.

Det var utrolig vanskelig å velge bort mange av klippene, men jeg endte til slutt på 9:25 minutter etter noen hjerteskjærende valg. Videoen betyr enormt mye for meg, rett og slett fordi den oppsummerer en tur som er blant de beste jeg har hatt i mitt liv, noe jeg håper fremgår. Håper du nyter den!

Gi meg gjerne en tilbakemelding på filmen, så blir jeg også veldig glad.

Nå skal jeg straks kose meg med Premier League klokken 00:00, før Barcelona tar imot Real Madrid 02:00.

På gjenblogg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation