Bloggfravær og skoletilstedeværelse

Jeg har ikke blogget siden jeg meldte høyt om at jeg skulle spille finale i fotballturneringen på universitet.

Du kan selv tenke deg hvordan det gikk når jeg har unngått å blogge på rundt en uke, noe som er min lengte pause fra bloggverdenen siden jeg startet i høst. Kort og brutalt: Vi tapte 7-4 etter en forferdelig frustrerende kamp, så jeg setter et punktum der, og velger å fokusere på alt moro vi hadde på vår vei dit.

Jeg tenkte å gi dere en liten oppdatering på hvordan det går med skolen. Jeg har nemlig mine mistanker om at representanter fra både Høgskulen i Volda og Lånekassen titter innom her i blant – dere kan slappe helt av. Skolen går fint!

Jeg er ferdig med ett av fire fag allerede. Faget heter News photography. Så langt har det gått veldig bra, og dersom jeg ender opp med full score på den siste kan jeg faktisk få toppkarakter. High distinction eller ikke – oppgaven var svært spennende! Jeg har aldri tidligere fotografert i studio, så utfordringen var derfor givende. Christine og jeg brukte rundt åtte timer på shooten, men det var rett og slett fordi vi hadde det så gøy. Jeg startet med å være modell:MG_4358_christineolsen-682x1024

MG_4617_christineolsen-694x1024
Haha, som dere kan se viser det meg fra den maskuline og den feminine og barnslige siden. Personlig foretrekker jeg det første av de! Jeg brukte naturligvis henne som modell, og endte opp med disse to:EF01-694x1024

EF00-682x1024
Også veldig stor kontrast i både humør, lekenhet og farger, men det var noe av det som gjorde det interessant.

Dunker også ved et par andre bilder som ble skutt i studioet.

Jeg har tidligere vært lærer på Tyristrand barne- og ungdomsskole. Dette kunne vært portrett og til skremsel med mitt strenge blikk.

Jeg har tidligere vært vikar på Tyristrand barne- og ungdomsskole. Dette kunne vært et portrett til skremsel med mitt strenge blikk.

_MG_4249

Historien om mannen som ble gravid.

Historien om mannen som ble gravid.

I faget Time based video gjenstår det å filme ferdig/redigere hovedoppgaven, mens jeg i psykologi kan se fram til eksamen den 8. november. Når jeg går ut av lokalene kan jeg glede meg over sommerferie! I mitt siste fag, Screen writing, går det overraskende bra. Oppgaven er å lage et treatment, et utkast til et manus, for så å forbedre det på workshops. Jeg fikk et sjokk da jeg på forrige workshop fikk beskjed om at mitt var et av få utvalgte som fikk gå direkte videre til manusskriving, men akk så gledelig!

I dag har jeg ikke gjort noe som helst skole, og det føles deilig. Derimot har jeg endelig blitt gjenforent med surfebrettet mitt i bølgene. Jeg ga meg faktisk ikke før det hadde gått to timer med padling, snubling og noe surfing. Til tross for at bølgene var sterke og at det røde flagget svaiet, var havet tidvis som en gågate i Hong Kong en lørdag formiddag. Turistsesongen har for alvor startet. 

PS: Det er også en annen grunn til at jeg ikke har blogget på en stund. Grunnen får dere se senere i kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation