Finale i skolecupen

Tidligere har jeg fortalt om at jeg spiller universitetsfotball her nede. I den anledningen venter den største dagen av alle i morgen.

Den store finalen.

Forrige fredag klarte vi såvidt å komme videre etter at Christine avgjorde i straffekonken. Etter første omgang lå vi under 6-0, men etter noen velvalgte ord i pausen, av det tyske trenergeniet Tobi Lucas, utlignet vi til 7-7.

Mitt lag (Boca Seniors) har så langt vunnet åtte av åtte kamper, og det ville derfor vært helt strålende, og ikke minst fortjent, om vi klarte å gå helt til topps.

I finalen avgjør selv de minste marginer. Derfor har jeg gått til innkjøp av nye sko. Da jeg så de i butikken ble jeg bare nødt til å kjøpe de. Modellen heter nemlig Nike5 Elastico Finale. _MG_4204

Skoen er laget av Kanga-Lite materiale, noe som ligner på skinn, men det veier mindre. De kostet kun 300,- på Nike Outlet._MG_4206
På innsiden av foten er det finner som peker nedover for å få bedre ballkontroll. Ingen unnskyldninger dersom fintene ikke sitter i morgen altså.
_MG_4207
Nå går jeg rundt med skoene inne for å unngå at jeg skal få krampe eller gnagsår av de i morgen. Min roomie, Katrine, ser litt rart på meg, og forstår nok at litt av grunnen til at jeg går med de er fordi jeg allerede har blitt glad i de. Akkurat slik som jenter blir glad i vesker!

Nå håper jeg bare at skoene bringer lykke, og at vi i morgen kan krone oss som Griffith Universitys beste lag. Det hadde vært helt vilt.lagbilde

Nå skal jeg på middag. Florian på laget har nemlig invitert hele gjengen på lasagne for å toppe lagmoralen den siste kvelden.

BOCA SENIORS!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation