Dag 2 og 3 – South Sea Island

Det var her eventyret startet. Ferden fra Nadi skulle gå videre til en øde øy. Til et sted hvor palmer, hengekøyer og en smygende bris er fokus.

Øya heter South Sea Island, men dersom du vil kalle det Paradis forstår jeg hva du mener. _MG_3476

Det var ingen elektrisitet der, så iPhonen min nærmet seg stadig døden. Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Vi var under 10 turister på hele øya den første natta. Øya var så liten at den kunne gås rundt på tre minutter. Vi bestemte oss derfor for å leke gjemsel når mørket falt. Trolig den første og siste gangen jeg vil leke gjemsel på den måten, men så morsomt det var da gitt! Vi rakk også å teste snorkelutstyret og fikk øye på både blekksprut og rokke.

Midt på øya var det et badebasseng av alle ting.

Midt på øya var det et badebasseng av alle ting. Trodde det var nok vann rundt øya, men.

Et must å ta slike bilder med dagens sosiale medier, er det ikke?

Et must å ta slike bilder med dagens sosiale medier, er det ikke?

Den neste dagen satte vi våre småbrente føtter ombord på en flott seilbåt, hvor vi fikk servert både ananas, kaker og sjampagne. Første stopp på dagsturen var øya Monuriki. Sier Tom Hanks og Wilson deg noe? Hva med filmen Cast Away? Nemlig, ja. Den ble spilt inn der. Filmen var allerede høyt oppe på favorittlisten min, og etter å ha gått i Tom Hanks fotspor, ble den ikke noe mindre populær hos undertegnede. Jeg har også prøvd å gjenskape et par av øyeblikkene fra filmen via min GoPro, og her følger en uredigert smakebit.

Blant isse steinene finner Tom Hanks den døde piloten. Kjenner du det igjen?

Blant disse steinene finner Tom Hanks den døde piloten, og på stranden skriver han «HELP». Kjenner du det igjen?

Denne kokosnøtten ble det nærmeste Wilson jeg kom.

Denne kokosnøtten ble det nærmeste jeg kom Wilson.

Det er fortsatt et mysterium hvorfor Tom Hanks forsøkte å rømme fra denne øya i FIRE år. Snakk om sytekopp.

Hvorfor Tom Hanks forsøkte å  rømme fra denne øya i FIRE år forblir fortsatt et mysterium for meg. Snakk om sytekopp.

I likhet med Hanks forlot vi øya til slutt. Riktignok mot vår vilje. Da ventet det «ekte» Fiji oss, i form av en landsby.

Disse gutta serverte meg cava. En lokal drink. Oppskriften må være en blanding av vann, gjørme og brakkvann.

Disse gutta serverte meg cava. En rituell drink. Oppskriften må være en blanding av vann, gjørme og brakkvann. Huff!

Da vi steg ombord i båten, fikk de lokale barna øye på oss turister og kom løpende. Jeg hoppet derfor ut av båten igjen for å knipse noen bilder av dem. Etter photosession var jeg plutselig omringet av barna på alle kanter, mens de satt på meg og ivret etter å se bildene. Et rørende øyeblikk og fantastisk å se hvor lite som skulle til for å gjøre de glade. Jeg angrer bare på at jeg ikke tok bilde av oss sammen!
_MG_3589

_MG_3603

_MG_3628

_MG_3632

_MG_3630

Det gjorde meg vondt å dra fra de små krabatene…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation