Tilbake fra fantastiske Fiji

På torsdag vendte jeg tilbake til Australia etter ti dager i Fiji. Jeg kan med hånden på hjertet si at de ti dagene er blant de beste dagene i mitt liv.

Jeg visste på forhånd at jeg ville se postkortmateriale i form av vakre øyer. Likevel ble jeg sjokkert over hvor vakkert det var. Kombinasjonen av de nydelige øyene omringet av asurblått vann, blant verdens vakreste koraller gjorde en forvillet viking trollbundet.

I løpet av mine drøye 22 år på denne kloden har jeg aldri vært så avslappet som jeg var på Fiji. Jeg fokuserte kun på det som skjedde akkurat der og da, og det å være uten mobildekning i ti dager var bare utrolig deilig. Selv hjernen min mistet dekningen, og gjorde at kroppen levde på sanser og lyst (det ble litt vel poetisk, så stopper der).  Så hvordan kan man tilbringe ti dager i Fiji?

Dag 1

Klare for avreise: Mine reisekamerater, Marcel og Jonas, venter på toget 05:00.

Klare for avreise: Mine reisekamerater, Marcel og Jonas, venter på toget 05:00.

Vi var naive og tenkte at denne stranden var ganske fantastisk. Sammenlignet med de andre ble den som et grustak.

Vi var naive og tenkte at denne stranden var ganske fantastisk. Sammenlignet med de andre ble den som et grustak.

Smugglers Cove: Et plaster på såret for den seige lukten på sovesalen var at stranden var 10 meter unna hostellet.

Smugglers Cove: Et plaster på såret for den seige lukten på sovesalen var at stranden var 10 meter unna hostellet.

 

Mine kjære venner Kristine, Elin og Camilla var på det samme flyet som oss. Stalkere eller liten verden?

Mine kjære venner Kristine, Elin og Camilla var på det samme flyet som oss. Stalkere eller liten verden?

Som det fremgår var den første dagen av det rolige slaget. Hvem kunne vel klage på det? Vi var ankommet Fiji!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation