Fiji neste!

Jeg sitter med følelsen av at jeg er på ferie i et halvt år. Den følelsen forsvinner trolig innen 24 timer. Da setter jeg mine nakne føtter på Fiji. Ferieparadiset over alt. Stedet der inspirasjonen til postkortene man sender hjem til forfrosne nordmenn kommer fra.

Å dra fra Australia for å feriere i Fiji blir på en måte ferie i ferien. Ferie2 om du ønsker. Vi har nemlig spring break førstkommende uke. Riktignok skal jeg være borte i elleve dager, så jeg må droppe noen forelesninger, men det skal gå fint.

Danske Jonas og tyske Marcel skal nyte de elleve dagene med meg. Noen av stedene vi skal oppleve er Mamanuca og Yawawa Islands. Tilsammen skal vi besøke 4-5 øyer. Vi har stort sett meget fristende opplegg hver dag. Når man drar til Fiji bør man kanskje ikke ha noen planer, fordi mye av tiden brukes nok i en hengekøye, mellom to palmer, tittende ut på det asurblå havet, mens den fijianske kvinnen spør om du ønsker mer massasje. Ja takk, gjerne litt mer.

Et bilde fra en Mamanuca-øyene. Foto: http://www.travelandescape.ca/wp-content/uploads/2011/10/fiji_mamanuca.jpg

Et bilde fra en Mamanuca-øyene. Foto: http://www.travelandescape.ca/wp-content/uploads/2011/10/fiji_mamanuca.jpg

Dessverre får jeg blogget lite fra Fiji på grunn av manglende nettilgang. I gjengjeld skal jeg bruke både speilrefleks og GoPro som en spinnvill turist, slik at jeg har mye ekkelt å vise når jeg kommer tilbake. Jeg har også mange andre spennende idéer som jeg vil pryde bloggen min med på sikt.

Jeg vil ikke røpe alt jeg skal, men noe av det er å besøke øya filmen Cast Away ble spilt inn på, snorkle med spennende fisker og på båtturer. Resten får dere vente å se!

Selv om jeg skal ha «the time of my life», håper jeg at dere også får noen flotte dager uavhengig av hvordan de måtte brukes!

Your mate,
Eirik 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation