Hysteriske FIFA-minner

De siste dagene har jeg vært forkjølet. Faktisk så forkjølet at jeg ikke har hatt energi til å dra på stranden eller surfe. Da er det ille!

Det brakte likevel med seg noe godt. Noen av timene har nemlig blitt brukt i Premiere for å redigere råmateriale fra sommerferien. Anledningen er da jeg fikk besøk av mine venner, Magnus og Andreas, på en av våre mange FIFA-kvelder.

Av erfaring vet vi at det kan gå helt over styr, og føre til både personskade og skade på inventaret. Derfor satt vi opp en GoPro for å dokumentere deler av kvelden. Det er mange fantastiske scener jeg har måtte droppe, men alt i alt føler jeg dette oppsummerer hvordan ALLE gutter er når de skal ha en FIFA-kveld med kompisene. Håper dere nyter videoen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation