En skuespiller i magen

Et av fagene mine her nede heter Time Based Video 1. Det går ut på å lage en kortfilm, noe som er ganske midt i smørøyet med tanke på min tv-journalistkarriere. Innen fredag skal vi være ferdig med grovklippingen. Krav til rett location, skuespiller og kostyme er likegyldig på dette stadiet. Dermed åpnet muligheten seg for at jeg kunne tre inn i rollen som hovedpersonen.

Nå er det kun idéen som teller. Og den er durende god. Å røpe den ennå blir likevel ikke aktuelt.

Her vasker jeg meg med full innlevelse.

Her vasker jeg meg med full innlevelse.

Sjelen må spille med når det skal bæres mat til et bord.

Sjelen må spille med når det skal bæres mat til et bord.

Johnny Depp, watch your back. Har du sett større talenter til å plukke opp stein?

Johnny Depp, watch your back. Har du sett større talenter til å plukke opp stein?

Hvorvidt skuespillerprestasjonene holder et anstendig nivå, blir ikke opp til meg å bedømme. Det var i det minste utrolig moro å prøve ut hvordan de store gutta har det når de går inn i en rolle, selv om dette riktignok er med et litt annet budsjett.

Resultatet av grovklippingen og handlingen i filmen legges ut i løpet av uken!

Imens kan dere nyte min hittil største skuespillerprestasjon. Det ble ingen Oscar på meg for denne, men reklamen vant den interne konkurransen på medielinja, og fikk dermed rulle over kinolerretet på Hønefoss kino i tre måneder.

https://www.facebook.com/photo.php?v=411265191993&l=1777020102527230163

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation