La meg lese bloggen din

Før jeg startet å blogge var jeg glad i å lese andres blogger. Det har på ingen måte forandret seg etter at jeg selv ble en del av det glade selskap. Snarere tvert imot.

Via Google Analyctics kan jeg følge med på hvor mange som leser bloggen min og hvor i verden dere kommer fra.

Finnes det da noe bedre enn at jeg kan få muligheten til å lese om deres tanker og liv? Trolig ikke. Derfor hadde jeg satt stor pris på om du forteller meg om bloggen din, enten her eller via de sosiale mediene jeg har linket til i sidekolonnen.

Jeg vil sende et stort takk til alle dere som er innom bloggen min. Enten det skjer når dere sitter på do, kjeder dere på bussen eller om dere har bokmerket meg. Dog kanskje mest takknemlig for de to siste. Gode lesertall gir meg  motivasjon!IMG_0501

Please write your about your blog here or press one of the «social media»-buttons to share it with me. Cheers!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation