Eargasm

En låt blir satt på. Sakte, men sikkert begynner den høylytte pratingen å dempe seg. Noen blikk blir utvekslet og et anerkjennende nikk kan sees. Folk lytter nå. Den summende pratingen har plutselig forsvunnet. Noen ro i lokalet finnes likevel ikke. Det er tvert imot mer spenning. Et par hoder begynner å gå opp og ned i takt med musikken, før samtlige nå forstår at det skjer noe stort. Et skjevt smil dukker opp. Litt fnising. Hva gjorde egentlig låten for å forandre stemningen, spør et par øyne. Det er likegyldig. Helt uten betydning. For nå digger alle. Stemningen stiger. Bolter løsnes. Taket løftes.

Du kjenner igjen følelsen? Jeg synes låten under er megatøff. Jeg skal gi deg en utfordring. Sitt helt i ro når refrenget kommer. Hvis ikke engang foten din begynner å trippe etter rytmen, ønsker jeg med all respekt å klassifisere deg som tonedøv.

Når vi er inne på musikk kan vi ikke unngå å snakke om Ylvis. «The Fox» er allerede sett av i underkant av ti millioner ganger på YouTube, og jeg gjør mitt ypperste for å spre sangen her nede. Responsen så langt har vært ypperlig, selv blant de lokale. Humoren er midt i blinken. For hva sier egentlig reven?

Hvilke låter er det som går igjen på din spilleliste?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation