– Hvem bor’u med a?

Alle vet forhåpentligvis at jeg bor i Australia. De aller fleste vet forhåpentligvis at jeg bor med ei norsk jente. De aller færreste vet forhåpentligvis at hun heter Katrine, er 22 år og kommer fra Kvernevika.
For da har dere stalket. Fy, fy.

I går hadde vi vår første offisielle roomiemiddag. På tide. Men det beviser bare at det er mye å gjøre her nede, noe som selvfølgelig er bra. Før du får se bilder må jeg komme med en innrømmelse. Jeg har aldri spist et skikkelig sushi-måltid. Og jeg kaller meg blogger. Katrine tok heldigvis tak i problemet, så vi fikset take-away fra Sushi Train. Det var jo faktisk deilig!_MG_3194

_MG_3190

_MG_3189

_MG_3186

_MG_3196

I likhet med meg er Katrine også glad i å ta bilder. Derfor blir det mindre kleint når begge bruker fem minutter på å ta bilder av maten før vi spiser den.
_MG_3193

Det skal være sagt at hun er utrolig hyggelig å bo med. Jeg kom i kontakt med henne her nede, da hun tilbød seg å vise en ukjent stakkars området. Hun er nemlig i gang på sitt fjerde semester i psykologi her nede.

Nå har jeg prøvd å skrive så mye positivt om henne som jeg kom på, så nå forventer jeg at middagen står på bordet når jeg kommer hjem fra skolen i morgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation