Av med hjernen, fram med kølla

Jeg snakker selvsagt om golfkølla.

Australia har aldri vært noe land jeg har forbundet med sport. Egentlig litt trist siden jeg er sportsavhengig. Riktignok har de noen spenstige varianter av både fotball og rugby, men det har aldri vært nok til at basillen virkelig har fått tak i meg.

Golfbaner derimot. Det er noe Australia virkelig kan by på. Så langt har jeg spilt her nede én gang, men banen imponerte meg så mye at jeg ville tilbake dit – til tross for at det er flust av andre steder å dra til for å svinge med køllene. Jonas var også med denne gangen, og fungerte tidvis som en golfinstruktør for meg, noe som gjør at jeg merker fremgang. I tillegg ble Christian, en svenske som har bodd i Surfers i åtte år, med på noen hull. Også han kan vise til et handicap på tretallet. Til tross for den personlige fremgangen hyler jeg fortsatt som en jente og gråter noen gledestårer, hver gang jeg får par eller treffer godt med driveren.

_MG_3139

_MG_3142

_MG_3149

_MG_3174

_MG_3145

_MG_3178

_MG_3167

_MG_3175

_MG_3163_MG_3164_MG_3165

I starten av november kommer PGA-touren hit til Gold Coast, slik at jeg får muligheten til å se de store gutta på nært holdt. For min egen selvfølelse ville det være kult å heve nivået et par hakk innen den tid.

Øvelse gjør mester, ikke sant?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation