Vive la France

For nøyaktig en måned siden var jeg på BBQ på den franske måten. Det var en suksess den gangen. Suksesser må gjentas. Derfor ble jeg i går invitert til pariserne Marie og Thomas. Christine og hennes speilreflekskamera var der også. Det resulterte i denne videoen.

Om vi koste oss? Jeg føler denne videoesnutten gir et godt svar på det!

I dag har jeg spilt golf og hatt min første roomie-middag, noe du vil få vite mer om i morgen.

Nå skal jeg til sportsbaren Jupiter i Broadbeach for å se Liverpool- Manchester United. Dette kommer ikke til å blogges fra da jeg nekter å la noe ødelegge oppladningen eller opplevelsen av kampen. C’mon, Liverpool.

Mitt stalltips: 2-1: Sturridge, Coutinho, RvP.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation