Joda, jeg går fortsatt på skole

Dette innlegget skrives til ære for mine foreldre, familie og de nærmeste. Egentlig alle som noensinne har hatt troen på at Eirik Fure kan gjøre en karriere. Dere setter nok pris på at jeg har mitt livs opplevelse, men hver gang dere entrer eirikfure.com spør du deg kanskje om hvordan det går med skolen. Ja, for er jeg egentlig i forelesninger? Har jeg blitt skolelei og satser livet mitt som surfeinstruktør? Har jeg rett og slett havnet på kjøret?

Slapp av. Jeg vet jeg hadde planer om å gjøre det bra på skolen her nede. De planene gjelder fortsatt. Faktisk har jeg vært i samtlige forelesninger og tutorials.  Jeg har også hatt en ny assessment i News Photography. Denne gangen var oppgaven å fortelle en historie via maximum depth of field, kort fortalt at alt skal være i fokus.

Jeg endte opp med disse bildene:EF_01

EF_02

EF_00 _MG_3033
Kan du se forskjell på de to siste bildene? Vi fikk nemlig beskjed om at det ikke var særlig kult dersom det stakk folk ut av ryggen på personene i bildet. Ikke hår i bildekantene heller. Photoshop er min venn. Til sammen hanket jeg inn 13 av 15 %, noe som gjør at jeg nå har 30 av 35 % i faget så langt.

For øvrig leverte søsteren min sin masteroppgave i psykologi i går, noe jeg er veldig stolt av. Til stor kontrast hadde jeg min første (og siste?) midterm exam den samme dagen – nettopp i faget psykologi. Men, men. Jeg er i det minste bedre enn henne til å surfe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation