Marerittet er over

De siste dagene har vært tunge. Turen har gått til det lokale sykehuset etter ulykken på stranden. Hvem kunne trodd at noe sånt kunne skje i løpet av de to første ukene? Jeg fryktet at jeg i verste fall måtte gi opp livet, men redningen var der.

Forvirret? Ikke fortvil. Tankene ovenfor er hvordan jeg tror surfebrettet mitt har sett på livet den siste tiden. I forrige uke klarte jeg nemlig å brekke finnene på det. Skadene på brettet virket veldig stygge, så en periode forberedte jeg meg på at sedlene ble det eneste som surfet avgårde.
Før/etter:
1097512_10151575051396994_234925666_n  _MG_3123
Christine ble med som psykisk støtte til sykehuset, og jeg hadde på forhånd knust sparegrisen min i frykt for en drøy pris. Heldigvis måtte jeg kun betale 350,- for reparasjonen, inkludert tre nye finner. I tillegg tok reparasjonen kun én dag. En dag uten surfing har nemlig blitt en dag uten mening for undertegnede._MG_3101

For å vise surfebrettet hvor bekymret jeg hadde vært, valgte jeg å belønne henne med den beste gaven noensinne. GoPro Surfboard mount.
_MG_3103

_MG_3107

_MG_3117

_MG_3121
Jeg har selvfølgelig testet brettet med GoPro allerede. Kvaliteten er helt strålende, så dersom kombinasjonen av gode surfeferdigheter og noen timer i redigeringsprogram lykkes, gleder jeg meg til å dele surfevideoer med dere her på bloggen.
_MG_3128
Nå har jeg ikke tid til å blogge mer, fordi det ligger noen i senga og venter på meg. Vi tar nemlig en tidlig kveld fordi vi skal være på stranden allerede 08:00 i morgen for å surfe.

God natt, kjære leser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation