Welcome to my crib

Etter jeg kom til Australia har jeg bodd tre forskjellige steder. Først bodde jeg på hotell i en måned, før jeg søkte ly hos Christine og Ida i et par uker, så kom jeg hit. Når jeg sier hit, så har jeg kommet til endestasjonen. Sammen med Katrine, ei Stavanger-jente jeg har blitt kjent med her nede, har vi snart bodd her i en uke. Vi er veldig fornøyde med beliggenhet, leilighet, fasiliteter og enn så lenge har vi heller ikke gått hverandre på nervene. Faktisk har det vært utrolig hyggelig.

I Australia betaler man leien ukentlig, og tilsammen betaler vi 2700,-, pluss elektrisitet og nett. Leieprisene generelt kan variere veldig mye, men vanligvis får man noe bra for 180-200 AUD, altså fra en drøy tusenlapp. Det lønner seg selvfølgelig å bo flest mulig sammen, noe som alltid senker prisen. Det sier seg selv at dersom man deler seng med fire andre synker prisen, dog trolig ikke like mye som komforten synker. I stedet for at jeg skal forklare hvordan det ser ut i mitt hjem, har jeg lekt litt turist og tatt masse bilder av det som er verdt å se tilknyttet til området. Kos dere!_MG_2847

_MG_2862

 

Mitt soverom. Deilig utsikt å våkne til!

Mitt soverom. Deilig utsikt å våkne til!

_MG_2875

Utsikt fra terrassen på dagtid. Utsikt vestover fra terrassen.

Vestover om kvelden.

Vestover om kvelden.

Utsikt nordover.

Utsikt nordover.

Tilsvarende utsikt om natten.

Tilsvarende utsikt om kvelden.

Vi bor i 23. etasje. Ikke på toppen, men helt greit!
Vi bor i 23. etasje. Ikke på toppen, men helt greit!
Fellesarealet med basseng- og BBQ-område.

Fellesarealet med basseng- og BBQ-område.

Spabad med massasje må man ha. Er jo studenter.

Spabad med massasje må man ha. Er jo studenter.

Ved hjelp av dette, løsvekter og annen trening skal jeg fikse SK 13 (Aus edt).

Ved hjelp av dette, løsvekter og annen aktivitet skal jeg fikse SK 13 (Aus edt).

Fra fellesområdet ser man vakre Q1 og andre skyskrapere.

Fra fellesområdet ser man vakre Q1 og andre skyskrapere.

_MG_2824

Avalon.

Avalon.

Vakre Avalon sett fra Gold Coast Highway.

Vakre Avalon sett fra Gold Coast Highway.

Fredfulle Appel Park. Ligger kun meter utenfor utgangsdøren.

Fredfulle Appel Park. Ligger kun meter utenfor utgangsdøren.

Havnen langs elven, Nerang River, i Appel Park. Nerang betyr "Liten hai" forresten.
Havnen langs elven, Nerang River, i Appel Park. Nerang betyr «Liten hai» forresten.

 Det var omvisningen. Håpte du likte det du så – det gjør jeg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation