Selvtrøst etter lureri

Å ha lecture i nyhetsfotografi er som regel relativt kjedelig. Jeg bryr meg jo lite om hvordan kameraet fungerer innvendig, så lenge jeg klarer å ta gode bilder. Kanskje tenkte læreren det samme før hun startet undervisningen i dag.

Forelesningen startet med at vi fikk utdelt en quiz som skulle være avgjørende for karakteren vår, noe læreren hevdet å ha sagt. I noen minutter vurderte jeg om jeg skulle rømme klasserommet, gråte eller jukse på en prøve for andre gang i mitt liv. Nå vet jeg du ble nysgjerrig på når min første synd var. Det skjedde i 7. klasse i geografi, hvor vi skulle plassere alle landene i Europa. Jeg glemte Romania og tittet bort på nabopulten. Fortsatt dårlig samvittighet.
Føler meg som en bad boy når jeg tenker på det.

PS: Til familie og andre sarte sjeler. Røyker ble plukket opp fra et askebeger for å se "kulere" ut.

2 COOL 4 SCHOOL: Til familie og sarte sjeler: Røyken ble plukket opp fra et askebeger for å se «kulere» ut.

Tilbake til forelesningen. Ikke bare var jeg uforberedt, men prøven var grusomt vanskelig. Etter ti minutter kollektiv fortvilelse, svette håndflater og nervøse blikk, ler plutselig læreren lavt. Dette var den type spørsmål vi kunne få på fremtidige prøver, var beskjeden.

Takk for at jeg måtte fullføre skoledagen med en gjennomsvett skjorte og hvilepuls på 170, frøken!

Som dere kunne lese i går skulle jeg ha flyttet inn i leiligheten i dag. Så skjedde ei. En misforståelse med utleier hadde oppstått (Australia= avslappet folkeslag), noe som gjorde at leiligheten var skitten og strømmen var koblet fra. Det er likevel håp. Katrine, min fremtidige samboer, har tilbrakt dagen i telefonen for å løse problemene. Så utsikten ser bra ut. Det gjelder også fra verandaen vår i 23. etasje, hehe.
_MG_2612
Ting har altså ikke gått helt som forventet i dag. Et par negative hendelser, må følges opp av et par positive. Minst. Derfor dro jeg med meg Christine på italienske Dominos, hvor de har mandagspizza til 25 kroner.

MANDAGSØL: Fifty Lashes er for vanskelig å motstå.

MANDAGSØL: Fifty Lashes er for vanskelig å motstå.

ERIC: Tavlen fortalte meg når maten var klar. Kult!

ERIC: Tavlen fortalte meg når maten var klar. Kult!

Nå skal jeg spise is, tenk.

Ønsker dere en fin start på uken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation