Surfin’ AUS

Før jeg kom til Australia hadde jeg aldri surfet. Ikke engang tatt i et surfebrett. Etter surfeinstruksjonen vi fikk i Byron Bay ble det kjærlighet ved første blikk mellom meg og brettet. I dag fikk jeg mulighet til å pleie forholdet videre. Fire egg ble frokosten, før jeg tok brettet under armen og satte retning mot Surfers Paradise-stranden._MG_1141
Da jeg kom jeg ut i vannet, slo bølgene i stykker både meg og selvtilliten. Å se de lokale Aussiene regelrett cruise forbi, rundt og over deg, mens jeg følte meg som en halvdruknet vaskebjørn, setter et lite støkk i en europeisk fjellape.

Men jeg gir meg ikke. Aldri. Jeg ble bare enda mer motivert.

Etter å ha konsumert noen flere desiliter med saltvann, skjedde det plutselig fremskritt. Bølgene ble bedre, jeg fant balansepunktet og klarte å stable meg opp på beina. Det så kanskje ikke vakkert ut, men jeg fikk tilbake gløden jeg fant i Byron Bay. Surfing er jo bare fantastisk moro.

Finn en feil! Følte meg som en av disse gutta. Takk til Christine for morsom redigering.

FINN EN FEIL: Haha, ville være en av gutta i Beach Boys, så Christine tok ansvar i Photoshop og oppfylte ønsket mitt.

Nå tenker jeg at det kan være lurt å ta noen flere instruksjonstimer, så jeg enklere kan komme på nivået jeg ønsker.

Jeg har forresten ikke kjøpt meg et eget surfebrett, men i løpet av den neste uken håper jeg at mye kan være gjort. Det vil bli som å få en sønn.

Nå har jeg min siste natt som hjemløs, så i morgen slipper Christine og hennes samboer Ida å ha meg tuslende rundt i leiligheten deres. Jeg kan love detaljerte bilder og beskrivelsen fra min nye kåk, så stay tuned.

Ellers så vil jeg takke for alle de positive tilbakemeldingen på bloggen. Håper dere også har hatt en fin helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation