Natteravn

Døgnrytmen min er ikke den aller beste, og unnskyldningen med jetlag begynner kanskje å gå ut på dato. Jeg har tross alt vært her i en måned.

Tidsforskjellen fra Norge til Surfers Paradise er på åtte timer. Et av de største problemene i denne sammenhengen er min enorme fotballinteresse. Vanligvis spilles Premier League-kamper klokken fire norsk tid. Det betyr at de starter ved midnatt til søndag her. I natt spiller Liverpool treningskamp klokken to australsk tid, noe som gjør at jeg har hatt noen timer å slå i hjel etter solnedgangen. De sene nattetimer har jeg likevel brukt på en fornuftig måte. Effektiv måte? Trolig ikke, men jeg føler jeg har gjort noe.

På tirsdag er nemlig min første assessment. Oppgaven er i nyhetsfotografi, hvor vi skal ta fem bilder med selektiv fokus, altså minimal dybdeskarphet. Alle bildene skal være tatt på campus. Jeg endte opp med disse fem. _MG_2485

_MG_2444

_MG_2206

_MG_2505

_MG_0994

Bildene er foreløpig uredigerte, men vil trolig fikse litt på de i Photoshop før innlevering.
Q: Hvilket bilde likte du best?

Jeg dro også på kveldshopping med Christine, men endte kun opp med ett plagg. Noen som kan gjette til hvilket bruk den er? PS: Jeg skal bruke den i forbindelse med strand og hav i morgen._MG_2551

_MG_2557
Merket er gjenkjennelige Quicksilver. I likhet med Billabong og RipCurl er de ekstremt populære her nede. Prisen var 50 australske dollar, noe som tilsvarer drøyt 250 kroner. Røverkjøp!_MG_2559
Håper å tømme denne sjokomelken i løpet av kampen. Men nå starter andre omgang, så da fortsetter jeg å være som Rasmus Seebach.

See you!
– Natteravnen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation