Jeg tar hintet

Det er greit at håret mitt vokser ganske mye på en måned, men i dag fikk jeg den endelige bekreftelsen på at jeg snart bør gå til frisøren. Da jeg skulle skifte klasserom oppdaget jeg plutselig at noe tungt kloret i hodebunnen min. Følelsen forsvant like fort som den kom, og jeg bråsnudde meg. Der så jeg en flyvende krabat som skuffet fløy videre. Idioten trodde tydeligvis at håret mitt var et reir den kunne lande i.

Er det for mye for langt at får ha håret mitt for meg selv?
Er det for mye å forlange at jeg får ha håret mitt for meg selv?
Takk skal du ha, kråkefar!
Takk skal du ha, kråkefar!
SYNDEBUKKEN: En av disse kan ha vært den skyldige. Kråkene her er XXL-størrelse her.
SYNDEBUKKEN: En av disse kan ha vært den skyldige. Kråkene her er XXL-størrelse her.
TØFFEN: Hvis den skyldige leser dette. Vær klar over at jeg er bedre forberedt neste gang.
TØFFEN: Hvis den skyldige leser dette. Vær klar over at jeg er bedre forberedt neste gang.

Resten av skoledagen gikk med til å klage på at jeg hadde vondt etter å ha fått fugleklør skjært gjennom det dyrebare håret mitt. I tillegg gjorde jeg mitt for å unngå at det skulle skje igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation