Let’s go, Brizneyland!

Dagen derpå fungerer for mange som en hviledag hvor man ikke gjør noen ting, det er hvert fall det jeg selv føler. I dag derimot fikk jeg gjort et av mine gjøremål her nede – å besøke Brisbane. Riktignok landet jeg i millionbyen da jeg kom til Australia, men det meste jeg så var en motorvei fra taxivinduet.IMG_0546

IMG_0551

IMG_0559

IMG_0596

IMG_0609

IMG_0599

IMG_0655

IMG_0638

IMG_0668

Sammen med syv andre studenter fra den vide verden spiste vi mat, tuslet, rotet oss over en bro, spiste litt mer, før vi vendte nesen hjemover. Brisbane var vakkert. Selv om det kjernen i byen minnet om en vanlig europeisk storby var det veldig fine omgivelser langs elven, og det føltes plutselig som at man ikke lenger var en del av hverdagsstresset og trafikkorkene. Jeg må også nevne den kunstige stranden, Streets Beach, like utenfor byen. Badetøyet hadde vi ikke med, men det fristet veldig å ta seg en dukkert!

Brisbane sjarmerte meg så mye at jeg ønsker å tilbringe mer tid her i løpet av oppholdet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation