BBQ på den franske måten

Jeg har spist altfor dårlig mat i Australia. For det første må man ha med kompass og kart inn i matbutikken for å finne et brød som ikke kan karakteriseres som loff. Den andre grunnen er at jeg har hatt så mye å gjøre at jeg har valgt enkle (pizza) eller dyre (restaurant) løsninger. I dag fikk jeg en mulighet til å spise noe litt utenom det vanlige. Marie og Thomas inviterte til helfransk BBQ i huset deres.

IMG_2117

IMG_2119

FAVORITTØL: Ingenting slår australske One Fifty Lashes Pale Ale.
FAVORITTØL: Ingenting slår australske One Fifty Lashes Pale Ale.
Søte Marie!
SØTE MARIE: Mignon fille francaise, corriger?

IMG_2146

IMG_2140

Hugo disket opp med den ene lekre retten etter den andre, og selv om maten ikke bar spesielt fransk preg, var stemningen ypperlig. Etter maten trakk vi innendørs til biljardbordet, hvor Jonas og jeg dannet et skandinavisk team som slo franskmenn, før vi gikk på et knepent tap mot sterke brasilianere. Surt.

IMG_2155

IMG_2153

Vi får komme sterkere tilbake. Og gjerne komme tilbake til grillmat også. For det gjorde dagen min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation