Tilbakeblikk: Byron Bay

ADVARSEL: Dette innlegget publiseres kun for å vise fram meg selv og søte kenguruer.

For å bli bedre kjent før vi startet på skolen var jeg på «Bli kjent-tur» til Byron Bay med elever fra Griffith University (min campus, Gold Coast, og Nathan campus). Turen varte fra 17.-19. juli. Det var altså her bursdagen min med fallskjermhopping, surfing, BBQ osv. skjedde. Byron Bay er det østligste punktet i Australia, og er lett gjenkjennelig med det karakteristiske fyrtårnet. Forresten: Dagen etter bursdagen min padlet vi i kajakk for å se delfiner. Det fikk vi også gjort. To delfiner hoppet opp like foran kanoen til min danske venn Jonas og meg. En spesiell opplevelse!

HEHE: Dere ser hva jeg prøver på. Og ja, det gikk med litt tid.

HEHE: Dere ser hva jeg prøver på. Og ja, det gikk med litt tid.

 

VAKKERT: Uff, jeg savner norsk snø og kulde.

VAKKERT: Uff, jeg savner norsk snø og kulde.

På vei ned til Byron Bay, en drøy times kjøretur, reiste vi innom Currumbin Wildlife Sanctuary. Her kommer mine elskede kenguruer inn. De levde til de grader opp til forventningene. Jeg tror ikke det hadde gått opp for meg at jeg var i Australia før jeg faktisk tok på en kenguru. Også så myke de var da! Dersom jeg slutter å blogge dagen jeg reiser hjem fra Australia, skal jeg fortelle dere hvorfor. Da sitter jeg i australsk fengsel fordi jeg har forsøkt å smugle en kengurufamilie til Norge. De er virkelig fantastiske dyr! Bildene under taler for seg med tanke på hvor nydelige de er, og viser hvordan jeg ser ut etter kjærlighet ved første blikk.

HAR IKKE ORD: Får en klump i halsen hver gang jeg tenker på at jeg forlot den nydelige skapningen.

HAR IKKE ORD: Får en klump i halsen hver gang jeg tenker på at jeg forlot den nydelige skapningen.

FULL PUNG: En liten baby har gjemt seg i pungen.

FULL PUNG: En liten baby har gjemt seg i pungen.

BESTEKOMPISER: Han klødde litt på kjakan.

BESTEKOMPISER: Han klødde litt på kjakan.

BLINKSKUDD: Kenguruene var ikke så sjenerte.

BLINKSKUDD: Kenguruene var ikke så sjenerte.

FINN EN FEIL: Hvem hører ikke hjemme?

FINN EN FEIL: Hvem hører ikke hjemme?

MAN DOWN: Lekte kenguruhvisker. Den bare spiller død, folkens!

MAN DOWN: Lekte kenguruhvisker. Den bare spiller død, folkens!

 

TRE PÅ RAD: Jonas, Kevin Kenguru og en ukjent blogger.

TRE PÅ RAD: Jonas, Kevin Kenguru og en ukjent blogger.

Det var faktisk andre dyr i parken også, men jeg tror jeg brukte rundt en time inne hos kenguruene til tross for at tiden vår var ganske knapp.

KROKOFANT: Hadde holdt meg unna dette vannet.

KROKOFANT: Hadde holdt meg unna dette vannet.

WHADDUP? Koalaene gjorde lite annet enn å sove. Men de var søte da.

WHADDUP? Koalaene gjorde lite annet enn å sove. Men de var søte da.

FRITT VILT: Fant denne krabaten i det fri. Det skumle var at en tilsvarende var bak et gjerde. On the loose?

FRITT VILT: Fant denne krabaten i det fri. Det skumle var at en tilsvarende var bak et gjerde. On the loose?

INTERNASJONAL: Norge, Danmark, Tyskland, USA og Sør-Korea.

INTERNASJONAL: Norge, Danmark, Tyskland, USA og Sør-Korea.

TASMANSK DJEVEL: Den ser kanskje uskyldig ut, men ikke la deg lure.

TASMANSK DJEVEL: Den ser kanskje uskyldig ut, men ikke la deg lure.

 

Byron Bay-turen var fantastisk. Jeg fikk bekjentskaper fra hele verden som i ettertid har utviklet seg til vennskap. Turen ga meg en mulighet til å se Australia fra sin aller beste side.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation