Hai, jeg har haiskrekk

Hate er et veldig sterkt ord. Jeg bruker det nesten aldri fordi jeg vet hvor ladet det er. Derfor er det ekstra spesielt når jeg først bruker det, fordi da forstår man at det kommer rett fra levra. Jeg heter Eirik Fure, og jeg hater hai.

SMIL PENT: De ser kanskje uskyldig ut, men tanngarden gjør at jeg skjelver i buksene.

SMIL PENT: Denne ser kanskje uskyldig ut, men tanngarden gjør at jeg skjelver i buksene.

Jeg aner ikke hvordan det ble sånn. Da min familie og jeg var i Danmark for en del år siden, begynte jeg nesten å gråte fordi vi IKKE skulle på akvarium. Jeg ville jo så gjerne gå gjennom en haitunnel. Det har jeg også gjort flere ganger. Uavhengig av haiskrekken min har jeg alltid hatt en greie med å se på bilder og videoer av dem. Da snakker vi ikke den type video hvor de fremstilles fra en fredelig og elegant side. Vi snakker den type videoer som kommer opp når du søker på «bloody scary huge great white killer sharks megalodon eats and kill all humans on beach». Dere skjønner greia. Jeg har aldri vært noen stor fan av skrekkfilmer fordi jeg ikke liker å skremme meg selv, men å skremme meg selv med å se på haivideoer har alltid vært en tirrende greie. Skrekken har til tider vært så ille at jeg har måtte sjekke badekaret for at det ikke ligger en «great white» og lurer under duftboblene. Jeg har forsøkt å få hjelp av min søster som i løpet av høsten får en mastergrad i psykologi, men haiskrekken hennes er trolig like ille, og jeg ville trolig fått lite ut av det, annet enn at jeg kunne ha krevd pengene tilbake.

Nå er jeg altså i landet hvor haiene virkelig får vise hvor grufulle de kan være. Og jeg skal surfe. Og bade. Wish me good luck.

Q: Har du noen tips for å unngå haiskrekk?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation