Jeg har deltatt i Amazing Race!

I fjor høst sendte jeg inn en søknad for å melde meg på TV 2s utgave av Amazing Race. Jeg hørte aldri noe. I dag fikk jeg endelig realisert drømmen min. Ikke bare har jeg hatt et stort ønske om å delta på det spennende eventyret, men jeg skal ikke legge skjul på at det å bli programleder for Amazing Race står svært høyt på listen min.

FANTASTIC FIVE: Laget i sin helhet.

FANTASTIC FIVE: Laget i sin helhet.

Student Linx (som arrangerer happenings for studenter) sto for arrangeringen av den lokal utgave av det populære programmet. Hvert lag hadde en Aussie på laget som var kaptein, i tillegg til fire personer. Vi hadde fem forskjellige områder i Gold Coast hvor postene var plassert på, og hadde en tidsgrense på to og en halv time. Arrangørene mente vi ikke hadde tid til å dra til alle postene, og at vi derfor burde prioritere for ikke å havne utenfor limiten og få straffepoeng. Mitt lag, Fantastic Five, bestående av Japan, Kina, Tyskland, Australia og undertegnende prøvde heller å gjøre alle oppdragene for å gamble litt. Planen fungerte delvis, men vi endte til slutt på en fjerdeplass av tretten lag. Med mitt konkurranseinstinkt er det selvfølgelig surt å havne utenfor pallen, men opplevelsen var rett og slett AMAZING.

GRAVDE MEG NED: Den ene oppgaven var å grave ned en på gruppa. Siden de andre gikk til denne posten, gravde jeg like så godt ned meg selv.

GRAVDE MEG NED: Den ene oppgaven var å grave ned en på gruppa. Siden de andre gikk til denne posten, gravde jeg like så godt ned meg selv.

Følelsen når adrenalinet pumper i kroppen, mens man spør tilfeldige mennesker på gata etter veien, var heftig. Jeg brukte GoPro på hodet under delen av racet, noe jeg skal prøve å legge ut her på bloggen når det er klippet ferdig. Følelsen jeg sitter igjen med er at et sånt løp skaper utrolig god tilhørighet til lagkameratene, selv om ambisjonsnivået kanskje var av den sprikende arten.

Jeg har blitt enda mer sugen på å være med i den ekte utgaven av Amazing Race, så forhåpentligvis ser du meg stresse meg i hjel verden rundt i løpet av det neste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation