En spesiell skolestart

Helt siden jeg visste jeg kom inn på skolen i Australia har jeg gledet meg til å ta fatt på den første skoledagen. Likevel var følelsene noe blandet, og jeg kan ikke si at det bare var sommerfugler i magen min. For to år siden mistet 77 mennesker livene sine på et grufull og ikke minst meningsløs måte. De aller fleste var yngre enn meg og hadde ikke engang fått tid til å begynne på drømmene sine. Det er derfor enorme kontraster til min dag. Å studere i Australia er en av mine store drømmer.

Måten Norge reagerte på i dagene, ukene og månedene etter tragedien var eksemplarisk. Vi stod sammen og svarte mer enda mer kjærlighet. To år etterpå tenker jeg fortsatt mye på det som skjedde. Selv om det virker som en gjentatt klisje, tror jeg noe av det beste vi kan gjøre er å leve nuet. Vi vet aldri hva som venter rundt neste sving, så er det noe du ønsker å si eller ønsker å gjøre, så gjør det.

STÅ SAMMEN: Sammen er vi sterkest.

STÅ SAMMEN: Sammen er vi sterkest.

Jeg ønsker å sende varme tanker til alle som er berørt av 22. juli. Hele landet ble berørt. Men vi kan ikke la det stoppe oss. Sammen er vi sterkest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation