Hva gjør jeg her?

Hva gjør jeg her?

Australia. Et kontinent, et land og en øy. Kontinentet med mest ørkenlandskap. Landet med flest farlige edderkopper. Øya med flest haier snikende rundt seg. Har jeg kommet feil sted?

Selvfølgelig ikke. Dette valget er gjennomtenkt. Jeg har vært inne på å utveksle til landet helt siden videregående, og drømmen om å reise dit startet lenge før det.

Drømmen om å dra helt til den andre siden av verden er fristende i seg selv. Samtidig må jeg si at klimaet også er noe av det som lokket meg hit. Og ikke minst alt man kan oppleve her som ikke er mulig hjemme i Norge. Jeg føler at jeg hadde én mulighet til å realisere den drømmen, og da trakk jeg kølappen som ble viftet i ansiktet på meg.

Lykkelig slutt? Utgangspunktet er IKKE ideelt.

Lykkelig slutt? Utgangspunktet er IKKE ideelt.

Så hva skal jeg egentlig gjøre her?

Jo, jeg skal gå på skole. «Åja, du skal ta med deg bøkene på stranda for å la de ligge i strandvesken?» Nei, det er faktisk ikke planen, fordi jeg tar skolen på alvor, selv om det sikkert er nok andre ting som kan finne på å ta oppmerksomheten min der nede. Dersom jeg konsentrerer meg mer om spising av kokosnøtter og leking i havet enn skolearbeid, får noen heller dra opp dette blogginnlegget å le av meg. Men for all del. Jeg drar ikke til Australia for å bruke lange dager på biblioteket.

REISEKLAR: Mat fra Pizza Hut Gardermoen før avreise.

REISEKLAR: Mat fra Pizza Hut Gardermoen før avreise.

ABU DHABI: Et lite innblikk fra mine timer i De Forente Arabiske Emirater.

ABU DHABI: Et lite innblikk fra mine timer i De Forente Arabiske Emirater.

 

 

Jeg skal ha mitt livs opplevelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation