Det skjer!

Jeg skal til Australia. Eirik Fure skal til den andre siden av verden. Ikke bare på en ferietur i et par uker. Jeg skal studere der i et halvt år. Det er helt vilt å tenke på.

Jeg har alltid vært litt fasinert av bloggere, men trodde aldri at jeg kom til å omtale meg selv som en blogger. Det kan jeg gjøre nå. Så hva skal jeg egentlig blogge om?

Kenguru? Jeg håper å komme nærmere kenguruer enn mine Paint-skills bringer meg.

Kenguru? Jeg håper å komme nærmere kenguruer enn mine Paint-skills bringer meg.

Startskuddet på bloggen er mitt halvår som utvekslingsstudent i Gold Coast, Queensland. Planen er å skrive om mine tanker, og å prøve og beskrive hvordan det er å reise til den andre siden av verden for å studere. Forhåpentligvis kan bloggen fungere som et redskap for de som tenker i de samme baner. Forhåpentligvis kan noen følge bloggen fordi de synes jeg skriver om ting som interesserer de.  Forhåpentligvis kan noen synes at bildene av for mye sol og blå himmel er ekle. Og forhåpentligvis kan jeg se tilbake på de beste hendelsene som jeg vil skrive om her.

1-2-3, GO!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation